На території Дніпропетровщини вода без аномальних змін

За матеріалами інтернет-видань 02.09.2024 138
На території Дніпропетровщини вода без аномальних змін

За повідомленням ДУ"Дніпропетровський обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ",  з 23.08.2024 по 29.08.2024 фахівці Центру дослідили на території області 146 проб питної води. Було здійснено аналіз   мікробіологічних та фізико-хімічних показників на відповідність до вимог Державних санітарних правил і норм.
Зазначається, що за мікробіологічними показниками всі досліджені проби води відповідають встановленим нормативам.  Фізико – хімічні  показники на території області без погіршень,  на рівні багаторічних значень, без аномальних змін.   
На сьогоднішній день за результатами лабораторних досліджень  води у моніторингових точках, погіршення якості питної води, що подається населенню області, не відмічається.                                                                            Центр з метою профілактики інфекційних та неінфекційних захворювань та  отруєнь  настійливо   рекомендує  населенню області   вживати для питних потреб лише кип’ячену  або питну доочищену фасовану  бутильовану воду.


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ