На Запоріжжі окупанти називають Гуляйполе «злым городом», для них у нас всі міста такі

За матеріалами інтернет-видань 25.03.2022 612

За словами речника  Запорізької ОВА, полковника ЗСУ Івана Арєф’єва, сили оборони Запорізького краю продовжують стримувати просування ворога в напрямку Запоріжжя. На окремих напрямках змушують противника відступати,  продовжуючи нищити ворожу техніку, з якої російські окупанти щоденно обстрілюють мирні населені  пункти  Бердянського, Мелітопольського,  Василівського та Пологівського районів, цивільну інфраструктуру та українські позиції.
У воєнному зведенні Іван Арєф'єв, зокрема, повідомив:

"..Бойові зіткнення відбуваються щодня. Запеклі бої точаться у населених пунктах Кам’янське, Оріхів, Гуляйполе.
Так, особовим складом одного з підрозділ ТрО Запорізької області було проведено наступальну операцію, під час якої було звільнено село Малинівка Пологівського району.  На цей час триває "зачистка" населеного пункту від диверсантів та залишків російських військових.
З радіоперехоплення стало відомо, що окупанти несуть втрати, але поповнюють свої польові медичні установи, а населений пункт Гуляйполе називають “Злым городом”.  
Разом з тим повністю окупованими залишаються населені пункти Любимівка та Новозлатопіль.

... Не зважаючи ні на що, окупанти продовжують здійснювати спроби встановлення бутафорської проросійської влади з числа зрадників та колаборантів, але не мають підтримки з боку місцевого населення. Підтвердженням цього є повідомлення міського голови Енергодара Дмитра Орлова про те, що 23-24 березня 2022 року більшість депутатів Енергодарської міської ради VIII скликання від політичної партії "Слуга народу", "Європейська солідарність", "За Майбутнє", "Нова політика" та частина депутатів віднедавна забороненої  "ОПЗЖ" склали свої повноваження: депутати схвильовані тим, що їхні голоси можуть бути використані під примусом – для створення незаконних “народних республік” на території Енергодара під керуванням країни-агресора. Всі заяви направлені до відповідних органів.
Варто зазначити, що всі депутати, які склали свої повноваження, надалі продовжать займатися громадською роботою та опікуватися потребами громадян, які мешкають на їхніх округах.
У Мелітополі продовжують фіксувати випадки викрадання людей. Інформація щодо їхнього місцезнаходження наразі невідома".

 


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ