На Запоріжжі у зоні бойових дій ворог розстріляв співробітників «Укрпошти»

За матеріалами інтернет-видань 07.03.2022 320

За інформацією у Телеграм - каналі голови Запорізької ОДА Олександра Старуха, на Запоріжжі ворог розстріляв співробітників  "Укрпошти", які везли людям пенсію.

Зокрема, Олександр Старух пише:

"В суботу 5 березня, в Запорізькій області російські військові-кадирівці на танку обстріляли авто УКРПОШТИ та переїхали автомобіль.
На місці загинули чоловік та жінка.
Все це зафіксовано на фото.

Співробітники УКРПОШТИ развозили пенсії та пошту за маршрутом, який проходить через населенні пункти Оріхів, Омельник, Єгорівка та Новоселівка. По дорозі між населеними пунктами Єгорівка та Новоселівка на зустріч цивільній машині виїхав танк. Водій автомобіля взяв трохи вправо, щоб пропустити військову техніку. У відповідь російські солдати здалеку відкрили вогонь по цивільному автомобілю, а потім наїхали на нього.

Вчора колеги з УКРПОШТИ спробували забрати загиблих колег, оскільки мали надію, що хтось вижив.
Але прибувши на місце трагедії вони встигли тільки сфотографувати місце події, бо почали з’являтися танки окупантів і залишатися на цьому місці було небезпечно для власного життя.
У зв’язку з проведенням бойових дій на цьому участку місцевості та пересуванням військової техніки окупантів, евакуація тіл загиблих на даний час неможлива".

 


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ