На Житомирщині сім’я виготовляє авторський сир
Молода українська родина проживає у місті Бердичів, що на Житомирщині. Виховує двох синочків: Матвія та Макара. Три роки тому почали виготовляти натуральний сир з фермерського молока, а в минулому році запустили свій продукт через площадку Іnstagram та Facebook. Про це повідомляє Новости Житомира, пише agronews.ua.
“Спочатку це було тільки хоббі, за яким стояло багато недоспаних ночей та безліч невдалих спроб та факапів. Але це ніколи нас не зупиняло, адже завдяки помилкам ми набували безцінний досвід та мали ще більшу мотивацію йти далі і не зупинятись.
Готували ми виключно для себе і своїх близьких, але згодом пішли перші замовлення та хоббі переросло у маленький сімейний бізнес. На даний момент виготовляємо більш, ніж десять видів різного сиру, починаючи від м’якої розсільної бринзи, закінчуючи сирами з блакитною пліснявою по рецептам англ. Stilton і франц.Roquefort.
Постійно навчаємось та удосконалюємось. Вивчаємо нові технології та модернізуємо старі рецепти. Мріємо, щоб кожна родина споживала справжній, натуральний, смачний український продукт.
Переважно готуємо сир під індивідуальне замовлення, формуємо подарункові бокси і робимо безкоштовну доставку в межах міста та відправляємо поштою по всій Україні.
Якщо Ви полюбляєте смачний сир та хочете споживати 100% натуральний, крафтовий продукт – то Вам до нас.
Любим те, що робимо та робимо те, що любим!”, – розповіла молода сім’я фермерів.
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку >>> Читайте нас в Instagram >>> Підбірка новин сайту в GoogleNews >>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Коментарі (0)