НАБУ порушило справу проти офіцера ЗСУ Тетяни Чорновол за протидію... (па)рашці

За матеріалами інтернет-видань 21.01.2024 428
   Будете сміятися: за мене, фронтовика, взялося... НАБУ. Такий собі дедектив Андрій Грушанський, здоровий мужик, який під час війни замість того, щоб піти на фронт... купував квартири у Києві, клепає проти мене справу. Ще мене й на допит викликав. Я не відмовилася, я йому сказала, хай їде до мене на нуль, поговоримо. А йому покажу, до чого довели країну продажні дедективи, що виконують політичні замовлення.
    А тепер розкажу вам про суть справи.
В 2014 році "роснефть" закупила послуги української юридичної фірми "Арцінгер" для того, щоб повернути в її власність нафтопродукти, арештовані після Майдану. "Арцінгер" виграв всі суди... Як так? А тому що працівники "Арцінгера" були інтегровані у владу, як ... антикорупціонери. Це і Касько, який був першим заступником генпрокурора, і Шкляр, заступник міністра юстиції, а громадянську підтримку організовував працівник Арцінгера і за сумісництвом керівник Трансперенсі інтернешнл України Тімур Бондарєв. Ця інформація з доказами. Їх я оприлюднювала, ще в 2014 році. Ці докази я знайшла у відкритих джерелах. Є офіційні документи на сайті роснефті про перемогу в закупівлях Арцінгера і рішення Печерського суду віддати паливо роснефті (внизу посилання на мою статтю з прінскрінами цих документів).
   Я одна з тих, хто не дав виконати це незаконне рішення суду - повернути паливо рашці. Ось це і є мій кримінал. Паливо, до речі, було поставлене в ЗСУ.
   Але українські захисники "роснефті" так просто не здалися. Порушували справи, обливали мене брудом, брехали в ЗМІ. А тепер їхнє дітище - НАБУ - ці старі справи 2014 року реанімінувало.
   Чому зараз? Справа не в мені. За мене взялися, бо це тиск на моїх друзів, які мали нахабство вимагати від НАБУ розслідувати мега корупцію, яка відбувається в царині закупівлі боєприпасів для армії. Про її розмах можете почитати в статті Тетяни Ніколаєнко. Щоб ви розуміли, у нас ціле НАБУ і два роки їм сцикотно взятися за розслідування найбільш страшної для країни корупції, яка обмежує кількість боєприпасів на фронті. Страшно? Чи зрадники?
   Тетяна Чорновол, офіцер ЗСУ, сторінка ФБ.

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ