НАБУ здійснило обшуки в ідеолога «Великого будівництва» Юрія Голика

За матеріалами інтернет-видань 28.06.2024 235

 

НАБУ провело обшуки в Юрія Голика, який відомий як ідеолог "Великого будівництва". Деталі провадження, в якому здійснено обшуки, наразі залишаються невідомими.

Про це повідомило видання Bihus.Info у четвер, 27 червня.

Обшуки у Голика

Журналісти неодноразово проводили розслідування, в яких фігурував Юрій Голик. Зокрема, нещодавно стало відомо, що співробітник НАБУ "зливав"  йому конфіденційні дані з бюро. 

Обшуки у Юрія Голика. Фото: Bihus.Info

Обшуки у Юрія Голика. Фото: Bihus.Info

Голик був головним консультантом "Великого будівництва" принаймні в межах Дніпропетровщини і колишнім радником голови тутешньої облдержадміністрації Валентина Резніченка.

Консультант "Великого будівництва" Юрій Голик. Фото: znaj.ua

Консультант "Великого будівництва" Юрій Голик. Фото: znaj.ua

У листопаді 2022 року виявилося, що одною з співзасновниць компанії "Будінвест Інжиніринг" є давня подруга Резніченка фітнес-тренерка Яна Хланта. Журналісти також виявили факти спільних поїздок за кордон Резніченка, Голика та Хланти.

Після оприлюднення цієї інформації САП і НАБУ розпочали розслідування. Детективи здійснювали обшуки, включаючи офіс Юрія Голика.

У жовтні 2023 року журналісти Bihus.Info виявили, що Голик продовжує відвідувати Банкову, незважаючи на скандал з фітнес-тренеркою та витрати мільярдів на ремонт доріг.


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ