Над «батьком» Богдани» Сергієм Пашинським триває розправа органів

За матеріалами інтернет-видань 17.02.2024 335
САУ Богдана: история богини артиллерии | Экономическая правда
   Учора в стрічці ФБ мені вигулькнула ода на честь САУ "Богдани". Дико, що в цей момент відбувається розправа над батьком цієї САУ.
   САУ "Богдана" це - музика, слова і виконання Сергія Пашинського.
Так, любі мої, ви цього не знаєте... Бо наше українське суспільство не хоче знати нічого, крім негативу. У когось взагалі хоч думка пробігала, що когось в цій країні треба нагородити орденом за "Богдану"? У нас багато військових працівників Богдани отримали заслужені ордени за бойові успіхи, наприклад, за звільнення Зміїного. А чому не отримав орден батько цієї зброї?
   А тепер трохи про цифри. Держава вклала "0" грн в розробку "Богдани", і лише купує готовий продукт за 2 млн з хвостиком євро штука. Для порівнняння польське САУ Краб коштував країні 11 млн з хвостиком євро за штуку.
   Це вже мега позитив, бо на початку вторгнення єдиний екземпляр Богдани підлягав знищенню... А тепер ЗСУ отримує 4 нові штуки в місяць... і всі її хвалять.
   Але є питання: ви щось чули про успіхи згаданих вище Крабів? Може це і правильно, що не оприлюднюється інфа про те, що у Крабів снаряди інколи розриваються в стволі...
Проте було би справедливо, щоб була кримінальна справа проти персон, які з 2019 року блокували виробництво "Богдани", а натомість закупляли Краби?
   І було би справедливо і правильно не саджати Пашинського в тюрму, а нарешті нагородити і дати йому заслуженне визнання і не перешкоджати йому в інших проєктах із озброєння армії.
   Завжли підтримувала Пашинського, бо знала, скільки всього робиться ним для озброєння країни. А скільки всього не робиться... Бо знищення Пашинського це не лише бзик Банкової, це якесь національне хобі.
Повірте, спеціалісти такого класу на дорозі не валяються. Іншого такого в країні немає.
  Зараз я розказала про "Богдану", завтра і післязавтра розкажу про іншу зброю. Це дико і сумно, але майже все українське озброєння на фронті, яке ефективне, якісне і не дороге, це проєкти Пашинського.
   Хотіла би і я, щоб таких Пашинських було багато. Але, на жаль...
А тепер питання, що буде з усім тим виробництвом зброї, якщо Пашинського знищать?
  Ви вірите, що якщо Єрмак чи будь-хто прибере до рук всі проекти Пашинського, вони і далі будуть літати?
   Навряд, бо за 2 роки війни від нових менеджерів нічого не полетіло.
Тобто ми в патовій ситуації, як то кажуть, роль особистості в історії. Це погано, що історія наших українських успіхів в озброєнні залежить від особистості Пашинського.
   Але так воно є.
  Отож, що ми вибираємо: веселе видовище - розправу над Пашинським за фейковими звинуваченнями 10-ти літньої давни? Чи озброєння ЗСУ від якого залежить ваше життя?
   Тетяна Чорновол, старший лейтенант ЗСУ, сторінка ФБ.
Поділитися текстом в мережах: Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Instagram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я

Новини ОТГ