Надію Мірошниченко з Новоолександрівки привітали зі столітнім ювілеєм

За матеріалами інтернет-видань 02.10.2022 348
На зображенні може бути: 6 людей, люди стоять та на відкритому повітрі
 
      Першого жовтня 2022 року жителька села Новоолександрівка Мірошниченко Надія Ілларіонівна відзначила свій 100-літній ювілей, повідомила Новоолександрівська ОТГ.
З цієї нагоди новоолександрівський сільський голова Олександр Візір, разом із заступником Альоною Чокнадій та ансамблем "Суряночка" завітали до ювілярки, аби привітати її. До привітань доєдналась і місцевий депутат Ірина Тяско.
        Гості побажали ювілярці міцного здоров’я та спокійних і радісних днів. Приємним сюрпризом було для ювіляра музикальне привітання від "Суряночки".
«На жаль, не часто доводиться вітати жителів громади із 100-річним ювілеєм, адже таких довгожителів у нас небагато, проте Надія Ілларіонівна – одна із них. Це те покоління, що росло у дуже непростих умовах, пережило війни, голод, переслідування. І це ті люди, які відбудовували нашу країну, тому є прикладом для нас усіх і в своїй праці, і у відношенні до суспільства, вихованні дітей та вірі у Господа Бога. Тому наш обов’язок – поважати та оберігати їх», – зазначив Олександр Візір.
     Пані Надія має велику родину, та не всім вдалося зібратись на це свято, адже її онуки та правнуки сьогодні стоять на захисті України. Рідні говорять, що Надія Ілларіонівна щодня читає молитви за рідну землю та з впевненістю говорить: "Україна була, є і буде. Все буде добре." І дивлячись в її мудрі очі, ми знаємо, що так і буде.
  Тож бажаємо ювілярці доброго здоров’я, мирного неба, Божого благословення, дякуємо їй за життєву мудрість та любов до рідного краю!

 


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ