Надвечір ординці били із РСЗВ по Марганецькій громаді

Григорій Давиденко 16.10.2022 487
На зображенні може бути: дерево та на відкритому повітрі
           "Вся історія відносин між москвою та Україною протягом більше, як 250 літ, з моменту злуки цих двох держав є планомірне, безоглядне, безсоромне, нахабне нищення української нації всякими способами, вщерть до стертя всякого сліду її, щоб навіть імени її не лишилось". До такого висновку прийшов, уже в еміграції у Франції, політичний, громадський діяч часів УНР, письменник Володимир Винниченко. І тепер московія робить те ж самісіньке, але тепер маємо власну країну і підтримку НАТО та всього демократичного світу. А поки ординці, де можуть, ще чинять свої звичні, терористичні справи, про які повідомив увечері голова Дніпропетровської облради Микола Лукашук:   
- Повномасштабне воєнне вторгнення рф в Україну, 235 доба добігає кінця.
Стисло щодо безпекової ситуації в області.
🔺Надвечір окупаційні війська російської федерації з РСЗВ знову вдарили по Марганецькій громаді, що в Нікопольському районі. Попередньо – люди неушкоджені.
🔺Інші райони області ворожих обстрілів не зазнали, без змін в регіоні залишається і радіаційний фон – в межах норми. Ситуація на кордонах Дніпропетровщини повністю контролюється Збройними силами України.
🚨Нагадую про важливість дотримання правил безпеки під час повітряної тривоги. Реагуйте на кожен сигнал, будьте обачними і бережіть себе та близьких.
Дніпропетровщина працює на Перемогу. Всі разом допомагаємо нашим військовим, підтримуємо переселенців і робимо все, що в наших силах, щоб наблизити наш довгоочікуваний мир.
Тихих вечора і ночі.

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ