Нагляд органів правопорядку за журналістами - план кремля

За матеріалами інтернет-видань 20.01.2024 310
На зображенні може бути: 1 особа та текст «FINANCIAL TIMES myFT ваш огляд читання майже готовий. оновть своϊ контактнi̇ параметри, щоб дезнатися про своï читацьк звички 2023 року огляд читання, який незабаром з'явиться. оновити зараз свобода преси додатидо myFT Ukrainian media targeted by pro- Zelenskyy 'info army' онлайн физични напади на журналств кидають тíнь на правлиння президента»
   Оце такі чергові заголовки у провідних світових виданнях про те, як люди, які підпорядковуються по службі президенту України, атакують українські медіа.
   На додаток не забуваймо, вони атакують ще й громадянське суспільство і бізнес. І ця інформація теж дуже добре розходиться в міжнародному інфопросторі.
  Не вірю ні разу, що те, що це відбувається безпосередньо у процесі надскладних дискусій в ЄС і США про виділення Україні нових великих порцій допомоги (100+млрд) і про конфіскацію заморожених російських активів у 300 млрд, - просто звичайнісінький збіг.
   Бо ні допомоги з американського бюджету, ні конфіскацію 300 млрд росії за таких умов можна й не дочекатися. А саме таку картину нам на Заході створюють ці історії. Упевнений, ті, хто це придумав, чудово про це знали і це передбачали. І саме сюди і цілили.
   Це абсолютно ворожий, явно кремлівський план на одночасне знищення іміджу України, припинення допомоги їй і розкол держави зсередини.
  Чому на цей підлий план ведеться вище керівництво України - для мене велика загадка. Хоча президент України Володимир Зеленський і заявив три дні тому: "Будь-який тиск на журналістів неприпустимий".
   P.S. Якщо скласти 100 млрд допомоги Заходу і 300 млрд раші, вийде 400 мільярдів. Рівно стільки, скільки, як каже Валерій Залужний, нам треба, щоб перемогти у війні.
   Михайло Жернаков, доктор юридичних наук, сторінка ФБ.

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ