Найдорожчі мавіки - у Нацполіції Закарпаття, найдешевші - у Криворізької міськради

За матеріалами інтернет-видань 02.08.2024 116
Найдорожчі мавіки - у Нацполіції Закарпаття, найдешевші - у Криворізької міськради
Виконавчий комітет Криворізької міської ради 15 липня за результатами тендеру уклав угоду на постачання квадрокоптерів Mavic 3T на 7,39 млн грн. Вартість одного дрону склала 147 836 грн. І це найнижча ціна на цей популярний вид дронів по закупівлях, що проводились у системі «Прозорро» під час вторгнення. Про це пише видання NashiGroshi.
Зазначається, що за контрактом з ТОВ «Вавілон-груп», півсотні дронів мають поставити до середини серпня. Закупівля проводилась по процедурі відкритих торгів, в аукціоні взяли участь 12 компаній.
Раніше «Наші гроші» повідомляли, що станом на початок липня рекорд належав «Агенції оборонних закупівель» з нічними мавіками по 154 тис грн. Однак з 8 по 26 липня відбулись ще понад півсотні закупівель таких дронів на 155 млн грн. І більше десяти замовників змогли провести свої закупівлі ще дешевше. У більшості цих дешевих закупівель постачальником обирали ТОВ «Амтрікс».
У цей період найдорожчі мавіки 3Т закупили КП «Бровари-благоустрій» (три дрони по 197 тис грн) і Головне управління Національної поліції в Закарпатській області (один дрон за 194 тис грн).

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ