Напружена доба, орки кілька разів обстріляли Криворізький район

Григорій Давиденко 08.08.2022 276
Немає опису світлини.
У південній частині Січеславщини ординські війська держави-терориста рф продовжили творити свої чорні, ганебні справи і в білий день. Артилерійська стрільба озброєних підрозділів по мирних, беззбройних людям - то верх цинізму, який ще дозволяє собі, сподіваючись на безкарність, здичавіла імперія. Про нові злочини військ рф 8 серпня голова облради Микола Лукашук повідомив наступне:
- Напружена доба, від самого початку якої в області шість разів лунав сигнал повітряної тривоги.
🔺Впродовж дня ворог кілька разів обстріляв Криворізький район.
Вдарили по Великій Костромці: там пошкоджено будівлю ліцею, також зафіксовано часткові руйнування житлових будинків. Через обстріл пошкоджений і газопровід – близько 300 осель залишились без газопостачання. Тривають відновлювальні роботи.
З РСЗВ окупанти били і по прикордонних територіямх Апостолівської та Широківської громад. За межами села Ганнівка горіла суха трава.
На щастя, внаслідок обстрілів жодна людина не постраждала.
🔺В інших районах Дніпропетровщини день минув тихо. Ситуація в області залишається контрольованою, окупаційних військ в краї немає.
🔴 Вкотре нагадую про правила безпеки, якими не можна нехтувати. Бережіть себе та своїх близьких.
Триває шостий місяць звитяжної боротьби України проти російських окупантів. Віримо в ЗСУ, в Президента, працюємо на свою державу. В планах – тільки Перемога, і ніяк інакше.
Мирної ночі, Дніпропетровщино.

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ