Нардеп-слуга Гевко на дорозі в селі убив людину, працює далі, - Тарас Чорновіл

За матеріалами інтернет-видань 23.03.2023 470
На зображенні може бути: 1 особа та текст «3е! мсцев слуга народу гевко володимир ? голова обласной органзаци партйй "слуга народу" це ти! тернопльщина»
   
    Пару днів тому нардеп-слуга Володимир Гевко (голова Тернопільської парторганізації слуг) убив людину. Їхав по трасі Львів-Тернопіль. У межах населеного пункту Червоне Золочівського району Львівської області, зі значним перевищенням швидкості, збив місцевого жителя. Поки ще плачеться й співчуває родині убитого ним старшого чоловіка.
    А тепер про цю родину - дідусь Євген Григорович ішов провідати онуків, батько яких і син пана Євгена зараз захищає Україну на фронті. А слуги нікого не захищають. Вони тільки грабують країну й армію і вбивають українців. А потім "співчувають" нашим бійцям, чиїх рідних вони убили в глибокому й мирному тилу...
    У соцмережах згадують і про те, що Гевко вертався з Польщі (у слуг проблем з кордоном не виникає), і про шалену швидкість. Чи правда, чи ні, мало б відповісти слідство. Але розслідує ДБР, тож можете вже впевнено очікувати виправдального або не пов'язаного з жодним обмеженням волі вердикту. Хто ж його посадить, якщо він слуга Зеленського, а його брат - комік, що брав участь у проектах кварталу? Тим більше, вихолощений антикорупційний суд щойно 1 лютого вже звільнив Гевка від відповідальності, попри явне правопорушення із приховуванням від декларування 3,7 мільйона гривень! Найдикіше, що пішов хор шанувальників, які... вихваляють Гевка. Ні, поки, слава Богу, не за те, що вбив людину, а тому що, бач, сам написав і просльозився... Я не знаю, які випробування ще впадуть на народ, який готовий толерувати будь-яке зло від таких "слуг"!
    Тарас Чорновіл, політолог-міжнародник, сторінка ФБ.

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ