Нардепів Кісільова, Качного обдарували... тещі-пенсіонерки, Крейденка - батько

За матеріалами інтернет-видань 03.03.2024 311
На зображенні може бути: 6 людей, костюм, телевізор, відділ новин, весілля та текст
      Центр Протидії Корупції, сторінка ФБ.
      На фото - "герої" розслідування BIHUS.Info про свіжі декларації.
📌 Дружина депутата-слуги Володимира Крейденка (на фото вгорі) засвітила на сторінці квартиру у одному з ЖК на Печерську.
Власником 111-метрової квартири орієнтовно за 200 тисяч доларів є батько депутата. Нардеп пояснив, що гроші на квартиру з’явились завдяки продажу будинку в Мелітополі та бізнесу на черешні:
"…мій батько ж займався, а Мелітополь славиться черешнею. І мій батько займався, продавав цю черешню прямо фурами, продавав у різні країни, займався бізнесом".
📌 68-річна теща іншого депутата від ОПЗЖ - Ігоря Кісільова (на фото ліворуч внизу) - придбала квартиру площею 360 квадратів вартістю від 2 до 5 млн. Доларів, не гривень!
📌 87-річна теща обраного від опзж депутата Олександра Качного (на фото праворуч внизу) подарувала доньці 6,5 млн грн, хоча мешкає у старій хрущовці. Згадати, завдяки якому саме бізнесу заробила свої мільйони, поважного віку теща нардепа не змогла.
   Раніше депутати могли спокійно приховувати свої придбання під час війни. Але ми з вами добились відновлення декларування посадовцями про свої статки.
   Сподіваємося, що антикорупційні органи перевірять, чи є в даних випадках ознаки недостовірного декларування. Але якщо їх не покарають, то публічний розголос як мінімум суттєво зменшить шанси кожного "слуги народу" переобратися на виборах.
Поділитися текстом в мережах: Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Instagram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я

Новини ОТГ