Народне прислів'я «Кому війна, а кому рідна мати» продовжує в Україні «працювати»

За матеріалами інтернет-видань 20.10.2023 1751
Народне прислів'я «Кому війна, а кому рідна мати» продовжує в Україні «працювати»
НАЗК повідомило, що начальник Малиновського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки (РТЦК) міста Одеси Вячеслав Кушнеров збагатився майже на 47 млн грн.
 
Зокрема, у травні 2022 року подружжя воєнкома стало власниками квартири в Одесі площею 111,1 кв. м, яку через рік продали за 7,56 млн грн. Згодом його дружина придбала ще й автомобіль Toyota Highlander, який згодом перепродала за 2 млн грн. Того ж року мати воєнкома подарувала сину житловий будинок, оцінений в 1 млн грн.
 
Теща воєнкома впродовж останніх кількох років стала власницею квартири, а також автомобіля Mercedes–Benz GLS 400. Раніше вона купила автомобіль Mercedes–Benz GLC 220D.
Протягом 2022 року члени сім’ї воєнкома подарували один одному грошові кошти на загальну суму 30 млн грн, хоча не мали для цього достатніх офіційних доходів.
 
Син воєнкома став власником квартири в Одесі та автомобіля Mercedes-Benz Sprinter 511, також не маючи на це коштів, сформованих із законних джерел.

НАЗК направило матеріали щодо Кушнерова до СУ ГУНП в Миколаївській області для вирішення питання щодо внесення відомостей до ЄРДР та здійснення досудового розслідування.

Національне агентство з питань запобігання корупції - НАЗК 

 
 
 

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ