«Настав час посадити свій Сад Перемоги!» - Сергій Рєзнік

За матеріалами інтернет-видань 11.04.2022 615
Українська земля цієї найлихішої в ХХІ столітті години, як і у всі часи, врятує своїх синів і дочок від безхліб'я. Для цього слід особливо ретельно доглянути не захоплені ординськими племенами ріллі і городи, старі сади і посадити нові. До цього священного для Перемоги дійства закликав усіх українців голова Новомосковської міської ради Сергій Рєзнік:
- Весна – це в Новомосковську, як і в цілому в Україні, завжди був час поратися на городі, на дачі. Та цього року окупанти внесли корективи в наше мирне життя.
Через руzьке вторгнення Україна недоотримає врожай-2022: деякі міста і села окупували, фермерські угіддя та поля обстрілюють і не дають сіяти, сільськогосподарську техніку забирають. Крадуть і наше продовольство. Що й не дивно, адже вивозять в росію навіть собачі будки.
Міжнародна організація технічної допомоги “Супровід урядових реформ в Україні” (SURGE) опублікувала прогноз, що у 2022 році Україна не отримає 42% зернових та бобових. Мало на ринках буде баклажанів, помідорів, бобів та перцю.
Тому зараз кожен має можливість максимально використати будь-який клаптик землі - посадити що-небудь у себе на городі, на дачі, у дворі, на пустирі, на прибудинковій ділянці, на задньому дворі та навіть на балконі.
Згадайте досвід Другої світової війни — тоді «Сади Перемоги» були популярними у США, Великій Британії, Канаді, Австралії. Така робота не лише допомагала з продовольством, а й підіймала моральний дух населення.
Настав час посадити свій Сад Перемоги!

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ