«НАТО підтримуватиме Україну до її перемоги», - голова МЗС Словаччини

За матеріалами інтернет-видань 14.05.2022 710

 

НАТО підтримуватиме Україну до її перемоги, - голова МЗС Словаччини Фото: міністр закордонних справ Словаччини Іван Корчок (Georgi Licovski / EPA / ТАСС)

Країни НАТО готові надавати підтримку Україні щодо стримування російської агресії до перемоги українських військ. Про це заявив міністр закордонних справ Словаччини Іван Корчок, повідомляє РБК-Україна з посиланням на The Guardian.

НАТО готовий підтримувати Україну, поки вона не виграє війну", - заявив Корчок перед зустріччю глав МЗС країн Альянсу в Берліні.

Він наголосив, що Росія вже програла цю війну політично. Керівництво РФ не зуміло досягти бажаних результатів і значно погіршило становище своєї країни.

Раніше ми повідомляли, що, за словами Єнса Столтенберга, НАТО надає масову підтримку Україні у війні з Росією. Проте Альянс не ставатиме стороною конфлікту.

Також відомо, що віце-прем'єр із питань європейської та євроатлантичної інтеграції Ольга Стефанишина повідомила, що Україна не відмовляється від вступу до НАТО. При цьому українська влада не відкладатиме вступ до Північноатлантичного альянсу. Раніше найпотужніші кроки для вступу в Північноатлантичний блок були зроблені в часи президента Віктора Ющенка, але тоді не було єдності політичних сил.


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ