Навчальний хаб для бджолярів Покровської селищної громади Дніпропетровщини бере участь у відомому конкурсі

За матеріалами інтернет-видань 16.06.2022 311

Як відомо, в Україні триває конкурс «Неймовірні села України 2022», організований  редакцією AgroPortal.ua разом з Посольством Королівства Нідерланди. Повідомила ДніпроОДА.
Цього року на участь у конкурсі заявки надіслали   120 громад зі всієї України. Із Дніпропетровської області – 7 сіл-учасників. Серед них і Покровська селищна громада, яка вже потрапила до десятки фіналістів. Переможців очікує фінансове заохочення. За   перше місце - 100 тис грн. Ще два призери – по 50 тис грн.
За словами голови Покровської селищної громади Світлани Спажевої, у громаді  навчатимуть пасічників доглядати за бджолами.
Навчальний хаб для бджолярів - з таким проєктом громада подалася на конкурс.
На території громади минулого року побудували цех, встановили потужну лінію з переробки меду. Планують облаштувати «прозорий» навчальний клас:  через великі скляні вікна та двері буде  видно вулики та інше бджолярське обладнання. Можна буде проводити екскурсії, не виходячи із будівлі.
У разі перемоги громада планує придбати набори для пасічників, вулики для вирощування бджіл, акустичну систему, ноутбук, проектор та екран, фліпчарт, меблі для навчальної аудиторії.

Успіху тобі і перемоги, Покровська селищна громадо!


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ