Навіщо Арестович оббріхує героїв ЗСУ під Соледаром? - Ігор Лапін

Григорій Давиденко 13.01.2023 1014
🔴 Навіщо Арестовіич Оббріхує ГЕРОЇВ ЗСУ ?! 🔴 Ігор Лапін @ihorlapin
    Після несподіваної і неправдивої заяви ексблогера, а тепер радника  Офісу президента Олексія Арестовича про те, що українська оборона Соледару слабка, а деякі частини навіть можуть кинути позиції і відійти, в соцмережах вибухнув справжній скандал. Заява зроблена в час, коли українські воїни на позиціях зазнають не лише військових ударів ворога, а й обморожень від сильних морозів, через нездатність влади забезпечити бійців спецзасобами для обігріву рук і ніг. Грунтовно оцінив та пояснив дії Арестовича на сторінці ФБ відомий правник, екснардеп, військовослужбовець ЗСУ Ігор Лапін. За посиланням ще один запис від Ігоря Лапіна про рашистський провокаційний вкид від Арестовича:
     Ігор Лапін: за нинішніх критичних обставин в Соледарі такі московські ІПСО дуже небезпечні. І те, що в них грає єрмаківська опа - це вершина зради. Але тут є ще один нюанс. Він заслуговує на окремий виклад, а тут коротко. Кроти здійснюють колосальні потуги, щоб змістити харизматичного для армії головнокомандувача Залужного. А разом із ним усунути стратегічне ядро в Генштабі, до якого входять, найперше, генерали Муженко і Забродський. Ще їм (москві) важливо знати про всі плани ЗСУ. Щоб не вийшло, як тоді, коли відрапортували хазяїну про наступ на Херсон, а Залужний повів війська на Ізюм та Куп'янськ.
         Тому Залужний дуже заважає, а розрахунок роблять на Сирського. Він хороший, хоча й значно слабший, генерал, але абсолютно котрольований. А під Соледаром відбувається ще й додаткова провокація проти Залужного, коли опа втретє ризикнула перехопити вплив на військові операції. Два попередні випадки були фатальними для нас. Зараз надіються, якщо вигорить, приписати весь успіх Сирському - я ж бачу, яка пішла розгонка, а якщо все знову закінчиться катастрофічно, звинуватити якраз Залужного, хоча діють всупереч його плану. Але це окрема тема.

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ