Навіщо жувати забрус бджолиний?
Як пише видання "Сільський господар", верхні кришечки стільників, якими бджоли запечатують мед, – це забрус. Його називають букетом із продуктів бджільництва – так багато там різних корисних речовин. Компоненти забруса покращують обмін речовин, позитивно впливають на кровообіг, м’язову працездатність, а віск зміцнює ясна.
Забрус ефективний при лікуванні бактеріальних та вірусних запалень дихальних шляхів, не викликає алергії та звикання збудника недуги до нього. Рекомендовано вживати його при захворюваннях порожнини рота, дихальних шляхів, застуді, запаленні слизової оболонки придатків порожнини носа, захворюваннях кишечнику.
Забрус жують кожну годину протягом 15 хвилин. Тривалість лікування залежить від стадії захворювання. Вживають до тих пір, поки хвороба не мине.
Спробуйте давати дітям невеличкий шматочок забрусу замість гумки. За умови, що у малюків немає алергії на мед.
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку >>> Читайте нас в Instagram >>> Підбірка новин сайту в GoogleNews >>> Статті з газети Фермер Придніпров'я