НЕСПОДІВАНА СТАТИСТИКА СТОСОВНО МЕШКАНЦІВ ДНІПРА

За матеріалами інтернет-видань 09.09.2023 321

 

Портрет міста крізь поїздки: Uklon проаналізував поїздки дніпрян

 

Редакція "Наше мiсто"

09.09.2023 

Сьогодні, 9 вересня, дніпряни відзначатимуть 247-ий День міста. З цієї нагоди український онлайн-сервіс виклику авто Uklon дізнався як і куди їздять жителі міста-героя, який щодня протистоїть натиску російського агресора.

Починаючи з вересня минулого року і до сьогодні, дніпряни та гості міста проїхали вже майже 76 мільйонів кілометрів.

У будні мешканці міста зазвичай замовляють авто, щоб доїхати вранці до лікарень або у торгові центри, як от «МОСТ-сіті», Appolo та «Дафі». Протягом дня їздять у справах у різні райони міста, десь в центр чи район Чкалова. А от ввечері до початку комендантської години повертаються додому у свої житлові мікрорайони.

На вихідних дніпряни планують поїздки в інше місто, тож часто замовляють авто до залізничного вокзалу або автовокзалу. У місті проводять свої вихідні, відвідуючи торгові центри та заклади, як от BROOKS eats & drinks, МахноПАБ та ресторанний комплекс «Старий Парк».

Викликають авто і до культурних локацій, серед яких Академічний театр опери та балету, кінотеатр «Січ», драмтеатр ім. Т. Шевченка, Палац культури машинобудівників.

Окрім поїздок, містяни активно користуються сервісом доставки від Uklon. Найчастіше доставляють їжу з кафе «Анчоусна», «Біг Мама», One Gogi та товари з магазину «Рулон».

Значна частка поїздок в Дніпрі завершується чайовими для водія. Загальна сума залишених чайових становить майже 4 мільйони гривень. Та окрім чайових, дніпряни підтримують збори для ЗСУ. Відтак, майже за рік вони задонатили майже 46 тисяч гривень через застосунок Uklon

 

 


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ