«НІБУЛОН» цього року інвестує 20 млн. доларів в модернізацію парку сільгосптехніки

За матеріалами інтернет-видань 12.03.2024 370
«НІБУЛОН» цього року інвестує 20 млн. доларів в модернізацію парку сільгосптехніки

За повідомленням Нібулон, у компанії роблять ставку на перевірених європейських виробників із потужними технічними характеристиками та екологічно відповідальним підходом.  Від всесвітньовідомого виробника HARDI на кластер «Хмільник» вже доставлені перші два обприскувачі.
За словами  Олега Веселова, директора з агровиробництва «НІБУЛОНу»,  придбання сільгосптехніки нового покоління закладене в стратегію, яка  передбачає інвестиції в модернізацію парку сільгосптехніки 20 млн. доларів США.

"Перші самохідні обприскувачі Alpha evo EcoDrive 4200 36 Delta Force уже прибули на кластер «Хмільник» і готові до експлуатації. Обприскувачі потужністю 245 к.с. із штангою Delta Force шириною 36 м оснащені рідинною системою PrimeFlow з покроковим електродвигунами на кожній форсунці, що дозволяє заощаджувати рідину. А також системою автоматичного відключення форсунок AutoNozzleControl, яка дозволяє вимкнути певні форсунки під час роботи на поворотній смузі та під час розпилення поблизу чутливих ділянок. Це дає змогу заощадити засоби захисту рослин, убезпечитися від потрапляння на суміжні культури та виключити можливість подвійного внесення. На всіх обприскувачах встановлене LED освітлення кабіни та штанги", - уточнив Олег Веселов.

Поділитися текстом в мережах: Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Instagram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я

Новини ОТГ