Нікополь, Марганецьку і Мирівську громади 9 разів атакувала орда, поранила 70-річного чоловіка

Григорій Давиденко 26.02.2024 350
На зображенні може бути: всередині приміщення
   Після вбивства російського опозиціонера Олексія Навального в США знову закликали внести росію до переліку держав-спонсорів тероризму. Але...

"Ми маємо дуже серйозно поставитися до незапланованих наслідків", - заявила ЗМІ друга заступниця держсекретаря США Юрі Кім. І послалась на позицію президента США Джо Байдена з цього питання у вересні 2022 року. Тоді він висловився... проти включення ерефії до переліку держав-спонсорів тероризму, бо "таке визначення може мати непередбачувані наслідки для України й для всього світу".

  Шановні гаранти безпеки України за Будапештським меморандумом! А те, що відбувається тепер на полі бою і в тилу через вашу бездіяльність - це "передбачувані наслідки"? Чого саме ви чекаєте?
  Сьогодні вдень орда вкотре скоїла масштабні воєнні злочини в Придніпров'ї, про них повідомив очільник Дніпро ОВА Сергій Лисак:
   - У Нікопольщині через ворожий обстріл сьогодні постраждав 70-річний чоловік. Він отримав осколкове поранення та черепно-мозкову травму. Медики надали всю необхідну допомогу. Лікуватиметься амбулаторно.
Є у районі й руйнування. Пошкоджені 10 приватних будинків і п’ятиповерхівка. Понівечені інфраструктурний об’єкт та соціальний заклад.   
    Зачепило господарську споруду, авто, газогони, лінію електропередач.
Загалом ворог атакував тамтешні території 9⃣ разів. Цілив безпілотниками й артилерією. Прилітало по самому Нікополю, Марганецькій та Мирівській громадах.

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ