Нікопольщину атакувала орда, у багатоповерхівці Дніпра 3-є людей не знайдені

Григорій Давиденко 29.06.2024 275
Нікопольщину атакувала орда, у багатоповерхівці Дніпра 3-є людей не знайдені
 Зберігаючи витворену за підсумками Другої світової війни систему світової колективної безпеки, ООН залишає «слабкі народи під диктатом сильних». Тому звертатися до неї за дієвою допомогою марно, бо всі надіслані туди документи неминуче «опиняться на смітнику».
    Цю заяву зробив перший президент Ічкерії Джохар Дудаєв всередині 90-х років, коли не дочекався захисту від агресивної рф. Досі ООН є фактично яловою структурою, котра здатна лише на заклики про припинення загарбницької війни в Україні та "глибоку стурбованість".
   А кремль користується паралічем ООН, до якого він причетний найбільшою мірою, і продовжує сіяти зло на українській землі. Про це повідомив очільник Дніпро ОВА Сергій Лисак:
   - Вночі оборонці неба знищили над Криворізьким районом ворожий шахед.
▪️Вчора ввечері агресор гатив по Нікополю і Покровській громаді з артилерії. По райцентру застосував і БпЛА, з яких скидав боєприпаси.
Там сталася пожежа, рятувальники вогонь загасили. Знищена господарська споруда, ще 2 – пошкоджені. Понівечені 2 приватні будинки, стільки ж гаражів, теплиця, лінія електропередач.
Нікополь окупанти атакували і з самого ранку. Поцілили артснарядами.
   Загиблих і постраждалих немає.
▪️У Дніпрі рятувальники всю ніч розбирали завали потрощеної багатоповерхівки. За інформацією поліції, зниклими вважаються 3-є людей. Двоє людей знайшлися, вони перебували за містом.

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ