Нікопольщину атакували окупанти, поранили двох чоловіків

Григорій Давиденко 05.07.2024 369
Нікопольщину атакували окупанти, поранили двох чоловіків

    Союзники України нарощують поставки військового озброєння, аби притлумити потуги агресивного кремля. Посол Німеччини Мартін Єгер повідомив про прибуття в Україну вже третьої системи протиповітряної оборони Patriot, яку передала його держава. 

    Про це дипломат розповів у соцмережі X, повідомляє «Європейська правда».Тепер стосунки з рф визначаються народною мудрістю: на круте дерево крутого клина треба. Тобто чим більше сучасної, якісної зброї матимуть ЗСУ, тим швидше зарозуміла орда скапуститься і дремене з України. Як рівно 365 років тому, 5 липня їхні предки чкурнули з-під Конотопа, від козаків з татарами під орудою гетьмана Івана Виговського.

   Сьогодні цинічна орда показувала свою дурну силу на мирних людях. Про це у придніпров'ї повідомив голова обласної ради Микола Лукашук:

   - Окупанти знову тероризували Нікопольщину.
🔺У райцентрі постраждали двоє чоловіків. 21-річного хлопця госпіталізували у стані середньої тяжкості, а 61-річний чоловік лікуватиметься вдома.
▪️Загалом за день було майже два десятки атак. Били артилерією та безпілотниками різного типу. Цілили по Нікополю, Покровській та Марганецькій громадах.
   Пошкоджена багатоповерхівка, підприємства, адмінбудівлі, 7 приватних осель. Сталася пожежа у дачному будинку, зачепило 4 господарські споруди, авто, лінію електропередачі та газогін.
▪️В інших громадах області день минув без обстрілів.
Тихої ночі.

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ