Нікопольщину вночі накрили обстріли окупантів, постраждав чоловік

Григорій Давиденко 18.12.2022 517
Немає опису світлини.
   "Цивілізаційна місія" кремлівської хунти та бездумних виконавців її волі, посланих зі зброєю в Україну, щодень більше являє світові свій дикунський, варварський "вибір". москва, як зазначають експерти, вирішила круто відвернутися від Заходу, щоб мати справу виключно з Азією. А із Піднебесною - особливо тісно, з широким приходом юанів до її економіки замість доларів. Що ж, у Китаї не відмовляться від раніше окупованих рф його сибірських манчжурських земель за Нерчинським 1689 року та іншими договорами. Саме для такого "вибору", вже в недалекій перспективі, і воює в Україні ерефія, застосовуючи повсюдний терор проти мирних громадян.
    Нові воєнні злочини рашистської орди назвав у ранковому повідомленні голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук:
    - 🔺Нікопольщина вночі знову потерпала від ворожих обстрілів, російські окупанти п‘ять разів вдарили по тамтешнім населеним пунктам. Накрили вогнем три громади району – Нікопольську, Марганецьку та Червоногригорівську.
     У Нікополі внаслідок обстрілу знищено дві господарські споруди і ще дві пошкоджено. Понівечено також півдесятка житлових будинків та будівлю навчального закладу.
     Постраждав 59-річний місцевий мешканець. Чоловік лікуватиметься амбулаторно.
В Марганецькій та Червоногригорівській громадах наслідки атак ще уточнюються. Люди неушкоджені.
🔺В інших районах області ніч минула без надзвичайних ситуацій.

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ