Німеччина: «Мусимо зробити все можливе, аби Україна була вільною від військ рф»

За матеріалами інтернет-видань 02.04.2023 585
На зображенні може бути: 1 особа, борода, костюм та окуляри
   Добру зарубіжну новину на своїй сторінці в ФБ повідомив політолог-міжнародник Тарас Чорновіл. Далі його  пряма мова.
   ∆y®на па-раша навіть стриманих німців роздраконила. Голова парламентського комітету з міжнародних справ Німеччини Міхаель Рот виступив з дуже жорсткою заявою в інтерв'ю DW. Головне із сказаного - це те, що для України більше не має бути жодних "червоних ліній" стосовно постачання зброї. Свою позицію депутат аргументував остаточною втратою ілюзій щодо готовності ерефії до хоч якихось переговорів та відверто терористичною суттю недоімперії:
    "росія зловжила нашою готовністю до діалогу. Ми зрозуміли, що зобов'язані зробити все можливе, щоб Україна могла захистити сама себе і могла звільнити території, окуповані росією. Там, де немає російських військ, немає воєнних злочинів. Там немає зґвалтувань, немає вбивств, немає беззаконня".
    Дуже мудро й справедливо. А ще пригадую й іншу заяву пана Рота в кінці березня минулого року. Тоді наша влада, попри всі повідомлення про звірства рашистів, мріяла з ними домовитися й отримати саме рашистський протекторат в купі з фейковими "гарантіями безпеки". Щотижня каталася до московитів делегація Арахамії, Подоляка, Резнікова й вишукувала, щоб іще здати дорогим "партньорам". Нам тоді втирали, що це західні союзники тиснуть на Зеленського, щоб він пішов на переговори з рашнею та виконав якусь частину з їхніх шести вимог.
    Тоді ця брехня всіх на Заході добре дістала й упродовж тижня виступили із чіткою позицією, що з путіним не можна домовлятися, бо це пастка: держсекретар США Ентоні Блінкен, міністри закордонних справ Британії Ліз Трасс та Франції Жан-Ів Ле Дріан. А в Німечині Анналена Бербок не мала узгодженої позиції уряду, тому аналогічну заяву озвучив саме голова міжнародного комітету Міхаель Рот. Дякуємо йому за послідовність і принциповість.

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ