Газета Асоціації фермерів та приватних землевласників Дніпропетровської області
Фермер Придніпров'я

Німеччина передала Україні новий пакет військового озброєння

За матеріалами інтернет-видань 27.02.2024 502
 
Сили оборони України одержали новий пакет допомоги від Німеччини. До нього увійшли, серед іншого, дрони та артилерійські снаряди.

Фото: Quantum-Systems

   Сили оборони України одержали новий пакет допомоги від Німеччини. До нього увійшли, серед іншого, дрони та артилерійські снаряди.

Відповідна інформація з'явилася на офіційному сайті німецького уряду.

 

   На інфографіці – перспективи західної військової та фінансової допомоги цього року. Які суми вже схвалено, яку допомогу ще заблоковано. 17 січня 2024.

   Так, Німеччина передала 14 тисяч артилерійських боєприпасів калібру 155 мм, 10 розвідувальних безпілотників Vector та запчастини до них, а також 22 системи датчиків та засобів боротьби з ворожими БПЛА.

Крім того, німецька влада поставила:

  • 4 машини розмінування WISENT 1;
  • 3 дистанційно керовані системи розмінування;
  • обладнання для знешкодження мін та вибухонебезпечних предметів;
  • 12 терміналів супутникового зв'язку;
  • чотири автомобілі для охорони кордону.

   Нагадаємо, нещодавно стало відомо, що німецька влада додатково виділить Україні військову допомогу на суму 1,1 мільярда євро. ЗСУ, зокрема, отримають нові системи ППО. Також повідомлялося, що Німеччина збільшить обсяги постачання Україні снарядів щонайменше втричі

   Водночас канцлер Німеччини Олаф Шольц відкинув ідею передачі Україні далекобійних ракет Taurus.

   "Слово і Діло".


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ
Фермер придніпров'я

Новини Дніпропетровської області , надзвичайні події районів і громад ОТГ Дніпропетровщини сьогодні, головна інформація про ринок землі в Україні, сільські новини та інформація про коронавірус, останні аграрні і кримінальні повідомлення - щодня читайте на сайті обласної газети "Фермер Придніпров'я".

Сайт вітає передрук, як повний, так і частковий, за умови зазначення відкритого гіперпосилання на не нижче другого абзацу тексту з передруком або частковим передруком публікації.
Використання текстової та графічної інформації сайту можливе лише за умови активного гіперпосилання на газету "Фермер Придніпров'я"