Німецькі фермери проти скорочення сільськогосподарських субсидій на дизельне паливо та звільнення від податку на транспортні засоби

За матеріалами інтернет-видань 20.12.2023 436
Німецькі фермери проти скорочення сільськогосподарських субсидій на дизельне паливо та звільнення від податку на транспортні засоби

У Німеччині рішення федерального уряду про скасування субсидій на сільськогосподарське дизельне паливо сприйнято фермерами з нерозумінням. Проти такого рішення фермери виступили з протестами. Повідомляє agrarheute.com.

Фермери з усієї Німеччини приїхали до столиці, щоб висловити своє невдоволення.  Минулого тижня федеральний уряд вирішив скасувати субсидію на сільськогосподарське дизельне паливо та звільнення від податку на транспортні засоби. Зазначається, що скасування субсидій сильно вдарить по сільському господарству країни.  У результаті сільське господарство втрачатиме близько 900 мільйонів євро на рік. Це неприємний подарунок під Новий рік, - зазначають мітингувальники.

Асоціація фермерів, як організатор мітингу, заявила, що в демонстрації взяли участь від 8 000 до 10 000 людей і понад 3 000 тракторів. За даними поліції, на піку протестів були наявні до 6600 осіб із 1700 тракторами.

Якщо рішення не будуть скасовані, протести продовжаться, - заявляють в Асоціації фермерів Німеччини.

 


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ