Нові обстріли Апостолівщини, ліквідація ворожої ДРГ

Григорій Давиденко 08.07.2022 421
На зображенні може бути: на відкритому повітрі
Дикунська московська орда продовжує чинити воєнні злочини у наближеному до передової фронту Криворізькому районі. Про чергові переступи орків правил і звичаїв ведення війни вранці 8 липня повідомив голова Дніпропетровської обласної ВА Валентин Резніченко:
- Ніч і ранок супроводжували сирени.
На ранок російські війська знову обстріляли Криворізький район. Удари прийшлися по двох громадах - Апостолівській та Зеленодольській.
У Апостолівській громаді ворог поцілив по селу Новосеменівка. Вибухова хвиля вибила шибки у будинку.
У Зеленодольську вгатили по дачному масиву та парковій зоні. Попередньо, без постраждалих.
У інших районах області на цю хвилину спокійно.
А за підсумками минулого дня глава Криворізької ВА Олександр Вілкул поінформував, що в районі села Добрянка сусідньої Херсонської області ворожа диверсійно-розвідувальна група намагалася зайти в тил Збройних сил України. Та завдяки умілим і рішучим діям наших воїнів майже увесь її склад ліквідований. Досі, за чотири з половиною місяці повномасштабної війни і вісім з половиною років гібридної ще не всі орки-загарбники московії втямили, що саме такий безславний кінець чекає їх на давніх землях Славного Війська Запорізького низового, а тепер незалежної держави Україна. Що ж, коли не доходить через голову, кажуть в народі, дійде через ноги.

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ