Новий міністр оборони пригріває «зашкварені» кадри

За матеріалами інтернет-видань 11.03.2024 387
Тимошенко подав у відставку з посади заступника голови ОП - ZN.ua
   Валентин Резніченко і Кирило Тимошенко в дні "Великого Крадівництва"
   Юрій Бутусов, військовий експерт, сторінка ФБ.
   Призначення Кирила Тимошенка на посаду штатного радника міністра оборони Рустема Умерова говорить про те, що Умеров не став самостійним керівником Міноборони.
   Тимошенко на державній посаді, повʼязаній з контролем регіональної влади та «Великим будівництвом», справедлио перейменоване ЗМІ на "Велике Крадівництво", користувався майном одіозного тіньового «авторитета» Давітяна та забудовника Ніконова, його компанія безпідставно отримала великі підряди від держави в медіа сфері. Чи може Тимошенко відповідати за імідж та комунікації Міноборони, якщо він спаплюжив свою посаду в офісі президента та свій власний імідж?
   Складається враження, що Умеров безпідставно подарував зручні теплі місця для військовозобовʼязаного Кирила Тимошенка та для його співробітників, щоб сховати їх від мобілізації і щоб дати йому можливість побудувати нові схеми освоєння державних коштів.
   До речі, джерела Цензор.нет повідомляють, що Тимошенко проявляє велику цікавість та бере участь у нарадах, які Умеров проводить щодо будівництва оборонних споруд...

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ