Новорічне вітання Марії Барабаш

За матеріалами інтернет-видань 01.01.2024 319
 
   Яке Новорічне звернення президента України я б хотіла почути? Тільки не кажіть, що це не реально. Все реально і можливо, потрібне тільки бажання.
Марія Барабаш - Марія Барабаш added a new photo.
   Марія Барабаш, волонтер ЗСУ, засновниця "СПРОТИВУ" та фонду "Спочатку справи"
     Шановні українці,
2023-й став роком нашої Перемоги. Ми повністю звільнили всі наші землі від російської гнилі та отримали гарантії безпеки, вступивши в НАТО. Щиро вдячний всім нашим Силам Оборони за нашу Перемогу. Ми це зробили всі разом, об’єднавшись проти двох наших основних ворогів - росіян та корупціонерів.
   Я дуже радий, що дослухався до учасників багатотисячних протестів «Гроші на ЗСУ!» та «Спротив корупції» у понад 100 містах нашої країни. За моєї ініціативи було ухвалено закон, що перенаправив 50% всіх бюджетів у першу чергу на потреби наших військових. А ще я вдячний протестувальникам за вимогу звільнити Андрія Єрмака з посади керівника Офісу Президента разом зі всіма його заступниками та радниками. Це я теж зробив. Ми навіть продали будівлі Офісу Президента, Кабінету Міністрів, Верховної Ради та інші будівлі Урядового кварталу операторам найбільших готелей світу, які вже скоро відкриються для сотень тисяч туристів, бажаючих відвідати країну, яка перемогла росію.
   Я вдячний судді Неберухабарченку та іншим порядним суддям за справедливі вироки двом колишнім Президентам, трьом колишнім та діючим прем’єр-міністрам, чотирьом колишнім генпрокурорам, 1280 колишнім та діючим народним депутатам, понад 3 тисячам колишнім та діючим місцевих депутатів, які зараз відбувають покарання в одиночних камерах за корупційні злочини. І такі камери будуть чекати на всіх, хто буде вважати себе вищим за закон, навіть якщо вони були чи є членами моєї команди.
   Ще, як я обіцяв, ми звільнили 50% чиновників. Іще 30% буде звільнено наступного року. Саме завдяки звільненим чиновникам-папероперекладачам у нас з’явилося достатньо робітників на наших заводах з виробництва озброєння. Так, ми відкрили 5 патронних заводів, заводи з виробництва 120 мм мін, 152 та 155 мм снарядів, завод з виробництва Байрактарів, 15 заводів з виробництва FPV-дронів та багато інших необхідних виробництв, які пришвидшили нашу перемогу. Радий повідомити, що наступного року у нас в країні розпочнеться виробництво систем Himars та Patriot, що довели свою ефективність у війні.
   Як Ви всі пам’ятаєте, ми залишили 5 міністерств, 250 народних депутатів, ліквідували обладміністрації, приватизувати на відкритих аукціонах 3000 із 3600 державних підприємств, відмінили 90% ліцензій та інших регуляцій для бізнесу. Таким чином ми зменшили втрати кожного українця від корупції від 40 млрд дол на рік до 1 млрд дол. І ми працюємо над тим, що цей показник був 0 грн 0 коп.
   Завдяки зменшенню державних витрат ми знизили податки і Україна тепер країна №1 Європи за найнижчими ставками податків. Відтепер зарплати і пенсії в Україні відрізняються не в десятки разів, а лише втричі, за шведською соціальною моделлю. А фермери, приватні і юридичні особи не можуть мати у власності більше 100 га землі. Ми замінили корупційний ПДВ податком з продажів, податок на прибуток замінили податком на виведений капітал, ми звільнили від оподаткування на 5 років бізнеси всіх українців, які повернуться в країну після війни.
   Я дуже радий, що 2023 рік став першим роком збільшення населення України за всі 32 роки Незалежності. Мільйони з Вас повернулися додому і допомагають відбудувати свою батьківщину.
Як я і обіцяв, після Перемоги ми проведемо вибори. Так і буде. Наступні вибори Президента, народних та місцевих депутатів відбудуться через 90 днів. І моїм першим пунктом у передвиборчій програмі буде перехід України на парламентську республіку і ліквідація посади Президента в Україні. У цій війні переміг Народ України, який є єдиним джерелом влади. Епоху гетьманів завершено. Розпочалася епоха Відбудови - відбудови найбільшої, найбезпечнішої та найбагатшої країни Європи.
Всіх Вас з Новим 2024 Роком!
Слава Україні!
  Марія Барабаш, волонтер, засновниця "СПРОТИВУ", сторінка ФБ.

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ