Обстановка на автошляхах України

За матеріалами інтернет-видань 08.01.2024 287
Обстановка на автошляхах України

Проїзд усіма дорогами державного значення забезпечено. Повідомляє Державне агентство відновлення та розвитку інфраструктури України.

Зазначається, що на автошляхах працює 1237 одиниць техніки та 1489 робітників. За добу використали 30 488 тонн піщано-сольової суміші та 395 тонн чистої солі.

Протягом минулої доби західні та центральні області перебували під дією активного снігового циклону. Там випало до 20 см снігу.

У Дніпропетровській, Полтавській, Хмельницькій, Чернівецькій областях - 15-20 см опадів, Вінницькій, Житомирській, Кіровоградській, Львівській, Тернопільській, Черкаській областях - до 10 см. Найменше снігу - до 5 см - випало у Волинській, Донецькій, Закарпатській, Івано-Франківській, Київській та Сумській областях. У Миколаївській та Запорізькій областях місцями ожеледиця. На півдні країни спостерігається мокрий сніг з дощем, місцями значні опади. У  північних областях, Волинській та Рівненській - без істотних опадів.

Агентство відновлення тримає під контролем ситуацію на дорогах державного значення. Зокрема, з 7 січня працює Штаб з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій за участю представників НПУ та ДСНС.
Працює телефонна лінія щодо стану проїзду автомобільними дорогами державного значення: +38 067 400 60 80.
У разі виникнення надзвичайних ситуацій звертайтесь за номерами: 101, 102 та 103.

 

Служба відновлення та розвитку інфраструктури у Дніпропетровській області зазначила, що в Дніпропетровщині до подолання негоди залучено 117 одиниць дорожньої техніки.

Оброблено протиожеледними матеріалами 4132 км автошляхів та розчищено 4431 км проходу.
Роботи тривають цілодобовому режимі, проїзд автошляхами області забезпечено, обмеження в русі не застосовувались.

 

Якщо під час Вашої подорожі відбувається різке погіршення погодних умов, Служба радить скористатися місцями відстою або об’єктами дорожнього сервісу на автодорогах Дніпропетровської області https://dp.restoration.gov.ua/press/news/57985.html.
 
 

 


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ