Одна з найбільших судноплавних компаній світу відкриває офіс в Україні

За матеріалами інтернет-видань 30.06.2021 187

Масштабна судноплавна компанія Hapag-Lloyd

Масштабна судноплавна компанія Hapag-Lloyd / Hapag-Lloyd

Провідна судноплавна компанія Hapag-Lloyd відкриває офіс в Україні. Його запустять в Одесі, де вже працює близько 20 співробітників.

У компанії впевнені, що Україна демонструє неабияке економічне зростання, тож саме тут є перспективи розвитку бізнесу. Крім того, наша країна має вигідне географічне розташування.
 

За словами представників компанії, Україна стала привабливим експортним ринком завдяки багатству різними мінеральними ресурсами й одному з найбільших у світі сільськогосподарських виробництв. 

Україна є важливим імпортером електроніки, обладнання та споживчих товарів, а також місцем проведення операцій ряду найбільших транснаціональних компаній світу, що відкриває широкі можливості для морських перевізників, таких як Hapag-Lloyd,
– наголошується в повідомленні.

Довідка: Hapag-Lloyd – один з провідних світових перевізників, оператор трансатлантичних, близькосхідних, латиноамериканських і північноамериканських угод. Флот компанії складається з 241 сучасного контейнеровоза, загальна вантажопідйомність яких складає 1,7 мільйона тонн. Вона забезпечує робочими місцями понад 13 300 співробітників, які працюють в 395 офісах в 131 країні світу. В цілому 121 лінійний сервіс по всьому світу забезпечує сполучення між більш ніж 600 портами на всіх континентах. 


 


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я

Коментарі (0)


Новини ОТГ