ОГОЛОШЕНО ПОНАД 650 ЗЕМЕЛЬНИХ АУКЦІОНІВ

За матеріалами інтернет-видань 23.12.2023 358

Вони мають відбуватися з перших днів 2024 року

2023-й рік ще не закінчився, проте попередньо уже можна говорити про успішні земельні торги на онлайн аукціонах. Адже якщо у січні на початку року оголошували до 800 аукціонів, то з кожним місяцем цей показник зростав. І в останньому кварталі він перевищував уже цифру у 2,2 тисячі аукціонів щомісяця. А це говорить про успішність таких торгів, їхню доступність для учасників та результативність.

Наприклад, бюджети місцевих громад за результатами цьогорічних аукціонів із оренди комунальної землі, відтепер щороку отримуватимуть понад 14,5 млн грн. У свою чергу, агровиробники та інші підприємці у найближчі 5-10 років матимуть землю для розвитку власного бізнесу.

 Зважаючи, що земельні торги організатори оголошують за 30-45 днів до проведення аукціону, у системі Прозорро.Продажі уже розпочали виставляти ділянки на оренду та продаж у 2024 році. Так, на січень уже заплановано понад 650 аукціонів. Це землі різного призначення та у різних областях України. Тож, якщо ви готуєте сани влітку, то сільськогосподарські землі для обробітку необхідно орендувати нині. Тоді матимете можливість уже цього сезону отримати урожай.

Традиційно для участі у земельних торгах потенційні покупці та орендарі, як, власне, і організатори, повинні зареєструватися на авторизованому електронному майданчику. Зручно та легко це зробити на майданчику Української універсальної біржі. Тут зрозумілий та інтуїтивний інтерфейс, фільтри для пошуку необхідних лотів на сайті та спеціальні Земельні боти у додатках Телеграм та Вайбер для моніторингу нових оголошень, кваліфіковані консультації професійних та досвідчених менеджерів, а за потреби і повний супровід у роботі: від реєстрації до підписання угоди.


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ