Оголошено прийом заявок на спеціальні бюджетні дотації

За матеріалами інтернет-видань 17.10.2024 77
Оголошено прийом заявок на спеціальні бюджетні дотації
17 жовтня 2024 року аграрії зможуть подати через Державний аграрний реєстр заявку на отримання однієї з наступних спеціальних бюджетних дотацій - для утримання корів або кіз та/або овець.
Спеціальна бюджетна субсидія надаватиметься відповідно до Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для надання підтримки фермерським господарствам та іншим виробникам сільськогосподарської продукції, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 16.08.2022 № 918, зокрема:
▪️для аграріїв, які мають у власності від 3 до 100 корів (усіх напрямів продуктивності), передбачається виплата по 7 тис. грн на кожну голову;
▪️для аграріїв, які утримують маточне поголів’я кіз та/або овець від 5 до 500 голів, - у розмірі 2 тис. грн на одну голову.
Подати заявки на отримання бюджетної допомоги можуть аграрії усіх областей, крім тимчасово окупованих територій та зони активних бойових дій.

Звертаємо увагу, що відповідно до абзацу дев’ятнадцятого пункту 7 Порядку, у разі надходження до Державного аграрного реєстру заявок на суму, що відповідає обсягу бюджетних коштів за окремим напрямом, подання заявок припиняється, про що оприлюднюється відповідне оголошення у Державному аграрному реєстрі.

 

Міністерство аграрної політики та продовольства України 

 
 
 
Поділитися текстом в мережах: Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Instagram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я

Новини ОТГ