ОК «Південь»: За добу знищені 117 загарбників і понад 30 одиниць техніки

За матеріалами інтернет-видань 31.08.2022 353
На зображенні може бути: 1 особа, на відкритому повітрі та текст
Оперативне командування "Південь" повідомило про оперативну обстановку на півдні України: підсумок за 30.08.2022.
⚡️В нашій операційній зоні обстановка стабільно складна, але контрольована. 🔻Продовжується знищення ворожих логістичних шляхів, резервів та пунктів управління.
🔻Ворог здебільшого деморалізований, однак продовжує чинити опір.
🔻Впродовж бойового дня нашими ракетно-артилерійськими підрозділами відпрацьовано удари по 4️⃣ пунктах управління ворожих військ та по 4️⃣ транспортних артеріях – Каховському, Дар’ївському та двох Антонівських мостах. Ступінь пошкодження максимально обмежує їхнє використання.
🔻Нашою авіацією відпрацьовано 1️⃣6️⃣ ударів по опорних пунктах, складах боєприпасів та районах зосередження живої сили, озброєння та техніки окупантів.
🔻За підтвердженими результатами виконання вогневих завдань від ворожого війська «відмінусовано» 1️⃣1️⃣7️⃣ рашистів, понад 3️⃣0️⃣ одиниць техніки: 9️⃣ танків Т-72, 3️⃣ реактивних системи залпового вогню «Град», самохідну гармату «Гіацинт-С», самохідну гаубицю «Мста-С», 1️⃣8️⃣ одиниць авто-бронетехніки та 4️⃣ склади боєприпасів в Баштанському, Бериславському, Каховському та Херсонському районах.
🔹Корабельне угруповання ворожого флоту в Чорному морі без змін складу, задач та загроз продовжує укриватися від шторму та ймовірного ураження вздовж кримського узбережжя.
‼️Загрози ракетних ударів і артилерійських обстрілів у відповідно досяжних районах залишаються актуальними.
🔻Шановні співвітчизники! Дотримуйтесь алгоритмів і правил дій за повітряною тривогою, перевіряйте достовірність отриманої інформації через підтвердження її в достовірних джерелах, не продукуйте і не поширюйте зайвої інформації про дії наших підрозділів, прогнози і варіанти розвитку бойових подій. Не орієнтуйте ворога, будьте мудрі та зосереджені. Довірте Силам оборони професійно виконати свою роботу.
І ми обов’язково переможемо!

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ