Охоронець агропідприємства спійманий на крадіжці зерна

За матеріалами інтернет-видань 09.10.2022 505
Охоронець агропідприємства спійманий на крадіжці зерна

У Дніпропетровській області поліцейські затримали 59-річного чоловіка за крадіжку насіння з території сільськогосподарського товариства. Повідомила поліція Дніпропетровської області.
Зазначається, що крадій працював на даному підприємстві охоронцем, тому добре знав розташування складів з врожаєм.
18 серпня близько 1:30 чоловік проник на територію сільськогосподарського товариства та пішов у бік складу, де набрав у мішки 120 кг насіння соняшника. Після чого на тачці перевіз викрадене до забору, де перевантажив мішки в автомобіль та відвіз до себе додому.
Наступного дня, близько 2:30 чоловік знову потрапив на територію сільськогосподарського товариства, де з приміщення складу намагався викрасти зерно кукурудзи. Однак, був затриманий співробітником підприємства, який викликав поліцейських.
На місце події виїхала слідчо-оперативна група відділення поліції № 6 Кам’янського РУП. Правоохоронці встановили особу чоловіка, ним виявився 59-річний житель Кам`янського району.
6 жовтня за погодженням з Жовтоводською окружною прокуратурою чоловіку повідомили про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 185 та ч.3 ст.15 ч.4 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. На даний час триває досудове розслідування.


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ