ОТЖЕ ВПЕРШЕ ЗА ЧАС ВІЙНИ ЗЕЛЕНСЬКИЙ ЗІБРАВ НА РОЗМОВУ «СЛУГ НАРОДУ»

За матеріалами інтернет-видань 21.02.2024 334

 Арахамія розкрив деталі цієї зустрічі

Тетяна Вишневська 21 лютого 2024  

Володимир Зеленський, Зеленський, президент України

Голова фракції "Слуг народу" у Верховній Раді Давид Арахамія розповів, що зустріч вдалася. З його слів обговорення стосувалось ситуації на фронті, економіки, міжнародної підтримки та єдності українців.

Нардеп та голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія підтвердив, що президент Володимир Зеленський зібрав депутатів, та розкрив деталі обговорення. Про це відомо з його публікації у соцмережах від 21 лютого.

"Розуміємо, що вона привернула багато уваги ЗМІ, оскільки це перше зібрання в широкому форматі від початку повномасштабного вторгнення. Але хочу наперед спростувати усі конспірологічні теорії. Вона була запланована ще наприкінці минулого року, але графік президента дозволив провести її лише зараз", — пояснив Арахамія.

Голова фракції заявив, що метою зустрічі були синхронізація усіх зусиль та посилення "окремих напрямів роботи". Він підкреслив, що у цьому "немає нічого нового", і до повномасштабного вторгнення рф такі сесії проводились щорічно.

"Говорили про найголовніше для нашої перемоги — фронт, економіку, допомогу партнерів, збереження єдності в суспільстві. І, відповідно, про завдання для парламенту і депутатів за цими напрямками", — зазначив Арахамія.

Нардеп повідав, що "роботи багато". Водночас він наголосив, що на його думку за час повномасштабної війни Верховна Рада показала здатність справлятись з "найскладнішими завданнями". І Арахамія запевнив, що цей темп триматимуть до перемоги України.

"Дякуємо президенту за зустріч і повертаємося до своєї роботи", — додав парламентар.

Володимир Зеленський, Слуга народу, зустріч, Давид Арахамія, Арахамія, Верховна рада, фракція Слуга народу, партія Слуга народу, Зеленський


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ