«Пане Президенте, захистіть від рейдерства у Дніпрі»

Марина Бабич 26.04.2024 750
«Пане Президенте, захистіть від рейдерства у Дніпрі»

   Група постраждалих від рейдерства підприємців на чолі з відомою громадською діячкою Дніпра Наталею Еншокуловою відстоюють своє право вести бізнес у Дніпровському регіоні. Про це йдеться у відеосюжеті, де дніпряни звертаються до Президента України з проханням захистити їхні права як бізнесменів і просто громадян країни, у яких  незаконно був відібраний бізнес.
   Наталя Еншокулова повідомила, що 9 травня у Дніпрі  апеляційний суд розглядатиме справу, де підприємиця виступає як потерпіла сторона. Оскільки на неї було скоєно замах на вбивство. Його причиною став факт, що цілеспрямована жінка оприлюднює злочинну діяльність у Дніпрі і називає поіменно клани, що правлять бізнесовими колами міста.
   За її словами, трьох нападників в суді представлятимуть аж 9 адвокатів, бо замовники замаху на вбивство підприємиці - крупні кримінальні авторитети.  
Наталя Еншокулова сподівається, що увага громадськості, публічність бандитського свавілля не дасть злочинцям продовжувати творити беззаконня.  
Одним і жертв рейдерства є містянин Микола Агапов. У нього рейдери забрали Березинський ринок, базу відпочинку, молокозавод, автостоянку та інші підприємства. На думку пана Миколи, за цим стоїть угрупування Коновалових.

"У результаті стресу я втратив здоров'я. Пане Президенте, прошу допомогти повернути мої підприємства назад", - просить Микола Агапов Президента України.

   Активні громадяни Дніпра збираються підтримати на засіданні суду Наталю Еншокулову, бо, на їх думку, потерпілих від  криміналітету  Дніпра набагато більше, ніж  кілька осіб, які наважилися  вийти у публічну площину і звернутися через відео до Глави держави.



Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ