Патріотів, які врятували «Стугни» для ЗСУ, переслідує ДБР, - Тарас Чорновіл

За матеріалами інтернет-видань 17.12.2022 1257
Українська «Стугна» проти ворожої бронетехніки: якими ...
      У Юрія Бутусова на сторінці ФБ є кадри, як з нашої Стугни був ліквідований рашистський "анало-говнєт" танк Т-90М "Прорив". Надсучасна техніка, яка мала б за рекламними повідомленнями від таких атак бути цілковито захищена. Не допомогло.
    Але тут цікаве інше. Ви бачите зверху арабську в'язь? То це ті Стугни, які за лічені години до того, як розбомбили виробничу базу, встигли вивезти Тетяна Чорновол та Сергій Пашинський. Нагорода від вдячної укрсучвлади не змусила себе довго чекати. Ні, Зеленський орденів не виписав, але доручив Татарову, а той через зрадників у ДБР відкрив кримінальні провадження проти обох та ще й виписали ордери на арешт. Саме за цей порятунок експортних Стугн і доставку їх на фронт, та використання проти ворога!!! А ще буквально викрали директора КБ, який чи не найбільше зробив для оборонки, й допитували, куди саме, в розташування яких частин були передані ці Стугни та де вони воюють? У вас є якесь інше пояснення, крім прямої роботи на ворога?
       Нагадаю, Тетяна Чорновол і далі нищить ворога з цієї ж техніки, а головні підозрювані в переслідуванні патріотів: керівник Укроборонпрому Гусєв та директор ДБР Сухачов досі не лише не арештовані за держзраду, але й очолюють обидва відомства.
 
 
     Один із кращих підрозділів ПТРК «Дайвер» вперше показав унікальний бій - знищення найзахищеного та новітнього російського танку Т-90М Прорив, експортною вартістю 5 мійльнів доларів, пострілом ракети Стугна, виробництва українського КБ Луч, вартістю 25 тисяч доларів. Вперше на відео знищення ПТРК чітко видно характерний силует Прорива. Результативний бій стався під Бахмутом.
    Дії підрозділу Дайвера відрізняються високим рівнем розвідки та планування операцій, це визначає високий бойовий рахунок.
 Тарас Чорновіл, Юрій Бутусов, сторінки ФБ.

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ