Павло Вовк іспит у ВККС не склав - виникла «позаштатна ситуація»

За матеріалами інтернет-видань 10.07.2024 299
Автомайдан - ⚡️ ОАСК ліквідували ще півроку тому, але судді продовжують  отримувати великі гроші за нічого. Наприклад, Павло Вовк з 1 грудня по 31  травня отримав майже 1,2 млн грн. На фото —
   Ну і до новин містики.
До Вища кваліфікаційна комісія суддів України сьогодні прийшов здавати іспит Павло Вовк. Але не склав.
   Михайло Жернаков, доктор юридичних наук, сторінка ФБ.
   Так, саме той Вовк. Так, саме той іспит, складання якого в рамках кваліфоцінювання він і його колеги з ОАСК старанно уникали року десь так із 2016го.
Але не склав, бо в ВККС виникла "позаштатна ситуація".
Остання полягала (за свідченням самої Комісії) в тому, що в тестові зошити якось не так згенерувалися питання. В результаті іспит перенесли.
Возможно, это изображение текст
   При цьому сама комісія повідомляє, що систему використовує з 2016 року, і 124 (!) рази до того все працювало ок. А от саме на Павлові Вовку все зламалося.
Шановна Комісіє. You had one job. Окей, більше ніж one. Але з усіх джобс, які Комісія хез, очищення системи від Вовка і йому подібних агентів ворожого впливу - ключове.
    Приорітетом це є і для наших міжнародних партнерів. З очевидних причин.
Також, звісно, хотілося б побачити і тих, хто винен в таких "позаштатних ситуаціях". Бо, наприклад, Комісія пише, що повідомила про ситуацію цілу контррозвідку СБУ. А от про якесь службове розслідування, наприклад, не написано.
Водночас, Секретаріат комісії вже досить довго очолює людина, яка туди призначена була ще за Портнова, наприклад. І це далеко не перша річ, яка в її роботі, м'яко кажучи, викликає питання.
   Ну і це ще один знак, що Комісії пора, нарешті, визначитися з менеджментом. Бо з березня, коли звідти пішли Ігнатова, ні голову, ні заступника члени ВККС вибрати поки не можуть. А потреба цього явно меншою не стає.
   Сподіваюся, що це таки станеться скоро, і в керівників вистачить лідерства дати всьому цьому ради.
   Бо дуже дорого такі "позаштатні ситуації" нам можуть обійтися.

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ