Вночі рашисти атакували Павлоград, у Нікополі від обстрілів постраждали 3 жінки

Григорій Давиденко 07.07.2024 562
 Вночі рашисти атакували Павлоград, у Нікополі від обстрілів постраждали 3 жінки
  Щойно президент Угорщини Віктор Орбан здійснив поїздку до президента держави-терориста рф путіна. Глава уряду Польщі Дональд Туск з цього приводу заявив у соцмережі: "Після такого візиту навряд чи хтось може почуватися безпечно". Туск припустив, що так звані "миротворчі" зусилля Орбана можуть бути інструментом в руках путіна.
   Вочевидь, все так і є. Поки світ обговорює несподіваний для держав співдружності НАТО вояж Орбана, путлєр в цей час безкарно здійснює нові воєнні злочини в Україні. Вранці про них у Січеславщині повідомив очільник Дніпро ОВА Сергій Лисак:
   - Вночі ворог здійснив ракетну атаку на Павлоград. Уламками там пошкоджено 4 приватні будинки. На щастя, обійшлося без жертв і поранених.
◾Натомість на Нікопольщині є постраждалі. У райцентрі під час вечірніх та ранкових обстрілів травмовано трьох жінок 38, 65 та 71 років.
Били росіяни по Нікополю з важкої артилерії та дронами-камікадзе. Застосовували й РСЗВ.
У місті понівечено 3 підприємства, коледж, дитсадок та гаражний кооператив. Пошкоджено 10 приватних осель, 3 господарські споруди, газопровід. Знищено авто.
Зачепило й техніку рятувальників. Після одного з ударів вони гасили займання у будинку, коли ворог атакував знову. Самі вогнеборці встигли пройти в укриття.
◾Неспокійно було також у Марганецькій та Покровській громадах. Там без поранених. Наслідки атак з'ясовують фахівці.
◾Працювали вночі в області й сили ППО. ПвК "Схід" знищили 1 ракету та розвідувальний дрон.

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ