Печерський суд ухвалив рішення на користь Портнова у спорі з журналісткою Наталією Седлецькою, - Чорновіл

За матеріалами інтернет-видань 23.04.2023 318
Наталія Седлецька
    Печерський суд Києва ухвалив рішення на користь проросійського діяча Андрія Портнова. Суддя Олексій Соколов задовольнив його позов проти журналістки та редакторки “Радіо Свобода” у справі про “захист його честі, гідності та репутації”.
   Про це повідомила журналістка Наталія Седлецька, наголосивши на тому, що редакція оскаржить це рішення у Київському апеляційному суді.
   На думку суду, інформація про нібито причетність Портнова до підпалу автівки водія “Схем” у 2020-му році “створює враження про Портнова, як про злочинця”.
Журналістка нагадала, що Портнов, який нині перебуває під санкціями США, подав позов проти неї до Печерського суду ще восени 2020 року
Тоді йому не сподобався допис у Facebook, який журналістка опублікувала 17 серпня 2020 року. Того ж дня (!) у Броварах підпалили автомобіль водія редакції “Схем” Бориса Мазура.
  Якщо з попередніх історій ще можна з гіркотою посміятися, то ця новина нічого, крім гніву, не викликає. Знаменитий Печерський (Печерний) суд у Києві вже вдруге (чи тільки вдруге?) задовільняє позови зрадника Портнова. Ви ж пригадуєте, що це за особа. Працював заступником голови адміністрації януковича в часи напередодні та під час Революції Гідності. Саме йому приписують ідею жорстокої розправи проти мітингувальників. Потім утік до па-рашки й окупованого Криму. При Порошенкові СБУ його звинуватило в держзраді за організацію "кримського референдуму". Переховувався від правосуддя за кордоном. Але відразу ж після перемоги Зеленського тріумфально повернувся в Україну. Закликав складати списки патріотів і "порохоботів" для юридичного переслідуваня та фізичної розправи - так і писав.   
    Чи не за тими ж списками окупанти торік масово вбивали, викрадали й катували українців? Був автором ряду доносів, за якими органи слухняно відкривали численні провадження проти Порошенка.
   Мав просто шалений вплив на владу і через ідейну близькість, і завдяки підтримці Коломойського та його лакеїв у фракції слуг Зеленського (окреме "вітаннячко" Василевській-Смаглюк, яка публічно підтримала злочинні заклики й дії Портнова). Почав сваритися з владоможцями й силовиками через те, що вони не зуміли розкрутити маховик репресій.
   Після вторгнення рф чекав на окупацію, щоб отримати місце в окупаційному апараті й розпочати маcові розправи та фізичне знищення патріотів. А коли стало зрозуміло, що не склалося, влада Зеленського організувала безперешкодний виїзд Портнову із повнолітнім сином, як і десяткам інших зрадників, до Угорщини. Портнов досі прямо контролює один із блоків офісу Зеленського - татаровське крило та частину судів, через які виносить вигідні путіну, Зеленському та собі улюбленому рішення.
   Зараз Печерний суд виніс завідомо неправосудне рішення проти журналістки "Схем" Седлецької та ряду медіа, які оприлюднили її допис у фейсбук. Нагадаю підстави. у 2020 році відбувся підпал автомобіля "Схем". А перед тим Портнов у помсту за якісь розслідування погрожував редакції “учбово-виховними заходами” й чітко спрямував їх у напрямку автомобіля редакції - опублікував особисті дані водія та номерний знак пізніше спаленого автомобіля!
  Та при владі Зеленського проти рашистського зрадника Портнова за таких обставин не відкрили провадження. Суди тепер не бояться виконувати замовлення, навіть на 10-му році війни й другому році великого вторгнення. Журналістку суддя Олексій Соколов (запам'ятайте це ім'я) зобов'язав... оприлюднити рішення вовчого суду. А також наказав, щоб це виконали “Громадське”, NV, 5 канал та “Прямий”, які публікували допис журналістки.
   Тарас Чорновіл, політолог-міжнародник, сторінка ФБ.

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ