ПЕРЕКУЄМО РОСІЙСЬКІ РАКЕТИ НА МЕТАЛОБРУХТ

Микола Ясень 23.11.2023 259

У Кривому Розі чоловік намагався здати в металобрухт частини російської ракети

23.11.2023|

Ще одна свіжа новина з Кривого Рогу: там патрульні затримали чоловіка, який намагався здати на брухт уламки російської ракети. А чом би і ні? Згадайте, що Радянський Союз свого часу мечі намагався перекувати на орала. Ракети окупантів дійсно ні що що путяще не пригодні, тільки  в металобрухт і годяться - ми так думаємо. 

Так от чоловіка зупинили на Нікопольському шосе за кермом свого автомобіля.. Під час поверхневої перевірки інспектори помітили у багажнику його машини уламки та інші частини предметів, схожих на уламки ракети.

Затриманий, як повідомляється, одразу заяввиі, що уламки знайшов на місці обстрілу російськими військами, а то, може, що й "прильоту".Чи "недольоту", бо відмінно спрацювала  українська протиповітряна оборона. Знахідку він же надумав здати на брухт, щоб заробити гроші.

Патрульні натомість заходилися виконувати свої обов"язки та забезпечили охорону місця події і викликали відповідні служби та слідчих для встановлення всіх обставин "пригоди". Що й зрозуміло, заперечень тут немає. Хай то будуть лише "залишки"  грізної ворожої ракети, але й вони можуть становити загрозу для тих, хто рішив "перекувати" їх н а металобрухт. Подібні знахідки краще не чіпати та обминати десятими дорогами. І все ж кортить сказати, що дуже слушне застосування-використання уламків рашистської зброї придумав чловік з Кивого Рогу. Як і всю росію варто обернути у брухт!

Джерело: Патрульна поліція Кривого Рогу


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ