Перші агровиробники Волині отримали добрива за Програмою АГРО

За матеріалами інтернет-видань 05.10.2023 711
  Перші агровиробники Волині отримали добрива за Програмою АГРО

3 жовтня 2023 року першим агровиробникам Волинської області відвантажили добрива за Програмою АГРО. Заявки на цю допомогу  подавались через Державний аграрний реєстр.
За словами Юрія Юрченка, начальника управління агропромислового розвитку Волинської ОВА, міндобрива видають аграріям, які мають в обробітку від 5 до 500 га, в кількості 1 тонна на 1 заявника. Навантажують по 500 кг у біг-бегах. Це відчутна підтримка для невеликих виробників.

"Загалом на склад доставлено 177 тонн добрив. Близько 20 заявників вже отримали добриво", - повідомив керівник складу Іван Ступницький.

 

 

Зазначається, що отримати допомогу можна лише надавши повну інформацію через Agro Bot ZernoUA https://t.me/the_agro_bot (відкривається з телефону або комп'ютеру, на яких встановлено Телеграм) й отримавши дату відвідування складу, яка надсилається після завершення вами реєстрації авто по кожній заявці (це стосується й спільних машин)! Тобто, після реєстрації авто вам запропонують дату відвідування складу, яку ви можете підтвердити або відхилити й очікувати на запрошення на нову дату.
Якщо одне з ваших господарств або господарство сусіда отримало дату запрошення - це не означає, що ви також отримаєте добрива в той же день. Без отримання дати запрошення і її підтвердження документи сформовані НЕ БУДУТЬ І ДОПОМОГУ НА СКЛАДІ НЕ ВИДАДУТЬ, - так пояснюється алгоритм дій для аграріїв.

 

Управління агропромислового розвитку Волинської ОДА

 

 


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ