«Петриківка без допомоги воїнам ЗСУ не відпускає», - волонтери

Григорій Давиденко 25.09.2022 460
На зображенні може бути: 2 людини, люди стоять та на відкритому повітрі
      Цей висновок довелося чути від наших свідомих громадян, які свій вільний час і власні ресурси використовують для святої справи - поїздки на фронт. Нашим захисникам волонтери доставляють усе необхідне, що зібрали небайдужі земляки. "Буває, їду з Царичанки, везу продукти, воду і смаколики "Правому сектору" на передову, і є ще трохи місця в машині, - розповів волонтер Вадим Тимощенков. - Телефоную в Петриківку, і поки доїду, мене обов'язково довантажать. Таке було і з моїми колегами з інших країв".
     А сьогодні волонтер Анна Миргородська (на фото із Костею Пшеничним) вирушила вранці з Петриківки на передову, з потрібними захисникам гостинцями. У мережі ФБ вона повідомила: 
      - Суботній ранок виявився позитивним і продуктивним!
Небайдужі мешканці Петриківки допомогли мені зібрати різні смаколики для військових ЗСУ!
Дякую всім, хто долучився і не залишився осторонь. Ви найкращі, мої Українці і Україночки!
Дійсно, Українська нація, то моноліт, який ніколи не зламає ворог!
Хочу подякувати активному мешканцю Петриківки Костю Пшеничному за те, що допоміг мені організувати збір смачної їжі для воїнів ЗСУ.
У мене не було слів, коли зранку Костя подзвонив і сказав: "Виходь! Ми все зібрали!". Просто так, взяв і зібрав. Просто так, всі гуртом передали їжу, чай, каву, цигарки захисникам. Без зайвих запитань і слів.
Дякую всім хто долучився, дуже вдячна кожному!
       Хочу подякувати людям за внесок у акцію👇:
Бердо Володимиру, Шишацькій Юлії, Литвиненко Юлії, Євменчиковій Віоріці, Кравець (Ярмолюк) Любові, Нестеренку В'ячеславу, Коломоєць Надії, Єрмолай Тамарі, Клешні Віті, Лелеці Юлії, Жигульовцевій Ірині.🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦
     Завтра вирушаю на відвідини до мужніх Козаків, бо всі вони наші, не залежно від територіальності проживання і місця мешкання. Всі військові боронять наші спокій, волю та незалежність! Завдяки їм ми й існуємо на цьому світі!
Фотозвіти передачі Ваших смачненьких подарунків обов'язково опублікую!
Ми неодмінно спинимо ворога і настануть Мир та Перемога💙💛
З нами Правда, з нами Бог!🇺🇦

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ