Петриківка спрямувала благодійні 50 тисяч гривень захисникам України

Марина Бабич 21.07.2023 554
Петриківка спрямувала благодійні 50 тисяч гривень захисникам України

Петриківська громада  в числі інших територіальних громад Дніпропетровської області з початку війни постійно надає допомогу оборонцям України. Це проявляється не тільки у продуктах харчування власного виробництва: тисячах банок закруток на зиму та мільйонами штук домашніх пиріжків, а й в посилках воїнам-землякам за індивідуальними запитами. Тут активно працює Єдиний волонтерський центр Петриківщини, який забезпечує потребу воїнів у  військовій амуніції, агропродукції або дитячих листах і виготовлених оберегах.  
Петриківці  завзято докладають своїх зусиль для полегшення і так важких фронтових умов захисників.  

"Коли знаєш, що про тебе піклуються і дбають, стаєш сильнішим вчетверо, -  говорять бійці після отримання допомоги з козацької Петриківки. У нас прибувають сили і лють для знищення ворога на рідній землі".

Громада наполегливо продовжує рух до Перемоги. Тут у День Петриківки на благодійному ярмарку зібрали 50 тисяч гривень. Всі кошти  вже спрямовані на потреби сучасних козаків 92-ї окремої механізованої бригади імені кошового отамана Івана Сірка.


Про це повідомила Наталія Коваленко, селищний голова. Вона висловила вдячність усім учасникам ярмарку, його ініціаторам  і захисникам, в охороні яких перебуває наразі вся Україна. На думку Наталії Коваленко, тільки разом ми непереможні. 


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ