«Під постійними обстрілами ви змогли виростити хліб» - шана і дяка аграріям!

За матеріалами інтернет-видань 19.11.2022 366
«Під постійними обстрілами ви змогли виростити хліб» - шана і дяка аграріям!

20 листопада 2022 року - в Україні День працівників сільського господарства. З його нагоди в обласних адміністраціях вшанували місцевих аграріїв.  
Так,  у Кіровоградській ОВА відзнаками нагородили кращих працівників, а саме  керівників сільськогосподарських господарств, співробітників підприємств з переробки сільськогосподарської сировини, харчової промисловості, заготівельних і обслуговуючих підприємств і організацій агропромислового комплексу.


За словами начальника Кіровоградської ОВА Андрія Райковича, хлібороби - це сіль української землі, бо хліб - усьому голова.

"Навіть в такі тяжкі часи, під постійними обстрілами, ви змогли виростити хліб! За це щирий вам всім уклін!" - подякував  очільник   області.

У Дніпропетровській ОВА відзначили 13 сільгоспвиробників регіону. Їм вручили державні вітальні листи та обласні подяки.
Як зазначив голова одного із фермерських господарств Січеславщини Олександр Чебанов, коли працюєш на світанку і бачиш, як летить  ворожа ракет, то думаєш:

"Так хочеться, щоб вони не падали на наші поля, і не шкодили врожаям! Але ми з усім впораємося".

Якими б важкими не були ваші сільськогосподарські шляхи, шановні працівники агробізнесу, ми дякуємо Вам за сміливість і героїзм тримати продовольчий фронт. Будьте завжди з врожаями і з покупцями своєї продукції, щоб не виживати, а жити!

 


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ