Підгородненська булава завдає ударів не тільки собі

Марина Бабич 29.09.2023 482
Підгородненська булава завдає ударів не тільки собі

Війна в Україні. Бої. Смерть. Рани, втрати і  біль. А у Підгородному - жага влади не дає спокійно працювати і боротися з ворогом. Розтерзана булава.
Мало того, що вона підступно відібрана у обраного громадою міського голови. Так вона ще болюче б'є по іміджу Дніпропетровської області. У ході сесії міськради  депутат Роман Ворон звинуватив начальника Дніпропетровської ОВА Сергія Лисака у вимаганні коштів. Це відео опубліковано у  соцмережах. Суть у кількох словах:
"- Посадіть Горба!
- Дайте грошей!"

Через певний час Роман Ворон заявив у ФБ, що так звані, «активісти» на своєму сайті випустили матеріал, де він нібито сказав, що шановний @Сергій Лисак, голова Дніпропетровської ОВА, вимагав гроші за «посадку» Горба.

"Заявляю, що це недостовірна інформація, якої й не могло бути, так як особисто з паном Лисаком я ніколи не спілкувався!" - написав депутат.

Відео нижче демонструє абсолютно інше.

Чому до сих пір очільник Дніпропетровщини не відреагував на гучні звинувачення, невідомо. Але протистояння в Підгородненській громаді вже вийшло за межі місцевого конфлікту двох осіб - міського голови Андрія Горба і депутата міськради Юрія Пришедька.

Якщо регіональна влада допускає у свій бік ганебні висловлювання місцевих депутатів, то гріш ціна такому порядку в області. Кожен може бути, за словами екс-голови  Підгородного Галини Кузьменко, "гівнометами". Осередок такого явища як "гівнометство" в Дніпропетровщині започаткували у Підгородненській громаді.

Після усунення Андрія Горба та секретаря Романа Кучми з займаних посад, нове керівництво Підгородненської громади звинувачує останнього в неявці на робоче місце. Про це повідомив в соцмережах Андрій Горб. 

"Наламали дров, оббрехали мене і Кучму, заодно і голову ОДА та облради, не виділили кошти військовим, а тепер вони білі і пушисті", - зазначив Андрій Горб.

 

Підгородне прославилося у ході війни на всю Україну дикунськими методами боротьби з опонентами, спринтерськими гонками до влади,  доводячи всім, що язик маленький, а шкоди великої робить. Не тільки тілу власника.

   

Відео з ФБ- сторінки Анатолия Гайворонского

Поділитися текстом в мережах: Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Instagram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я

Новини ОТГ